Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum Aan tafel!
Ontdek de verborgen schatten van de Europese keuken!Als liefhebber van koken ben je waarschijnlijk bekend met enkele bekende Europese klassiekers, zoals moussaka uit Griekenland, goulash uit Hongarije, gazpacho uit Spanje en kaasfondue uit Zwitserland. Maar wat zijn eigenlijk de minder bekende streekgerechten in Europa? En wat maakt Moldavië, Cyprus, Liechtenstein en Wit-Rusland nu typisch op culinair gebied?Culinair public... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 27,99 en € 27,99
Productinformatie
Ontdek de verborgen schatten van de Europese keuken!
Als liefhebber van koken ben je waarschijnlijk bekend met enkele bekende Europese klassiekers, zoals moussaka uit Griekenland, goulash uit Hongarije, gazpacho uit Spanje en kaasfondue uit Zwitserland. Maar wat zijn eigenlijk de minder bekende streekgerechten in Europa? En wat maakt Moldavië, Cyprus, Liechtenstein en Wit-Rusland nu typisch op culinair gebied?
Culinair publicist Janny de Moor is dé expert als het gaat om de fascinerende keukens van de 48 landen die lid zijn van de Raad van Europa. Ze heeft deze landen zelf bezocht en heeft professionele contacten die haar hebben geholpen bij het verzamelen van de meest prachtige streekrecepten voor dit boek.
Met "Aan tafel!" nodigen we je uit om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan door de rijkgeschakeerde keukens van Europa. Dit boek staat boordevol interessante en nauwelijks bekende streekgerechten uit heel Europa. Bij elk recept vind je tevens achtergrondinformatie, zodat je niet alleen culinair geniet, maar ook meer te weten komt over de tradities en cultuur van het land.
Daarnaast bieden we complete menusuggesties, zodat je een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht kunt samenstellen dat perfect bij elkaar past. Met handige registers kun je bovendien eenvoudig op gerecht of land zoeken.
Over de auteur
Janny de Moor is een gerenommeerd culinair journalist en heeft al twintig succesvolle kookboeken op haar naam staan. Ze schrijft onder andere voor Trouw een serie over Europese streekgerechten. In 2004 ontving zij de prestigieuze Wina Born-prijs voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van de gastronomie en haar boek "Wijn in de keuken".
De pers prijst haar eerdere Arabische kookboek en is enthousiast over haar nieuwe boek: "Ik kan niet anders dan blij zijn dat er een zo goed gefundeerd en oorspronkelijk boek over zo'n belangrijke keuken verschijnt." - Johannes van Dam, Het Parool
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 24 x 16 x 4 cm |
Gewicht | 781 g |
Overig
Aantal pagina's | 440 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | januari 2010 |
Algemeen
EAN | 9789049104351 |
---|---|
Merk | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |