Veelgestelde vragen

Is prijspanda.nl een online shop?

Nee. prijspanda.nl is geen online shop maar fungeert als een onafhankelijk platform dat uitsluitend diensten levert voor andere online shops. Het platform op prijspanda.nl dient als een soort van paraplu door onafhankelijke online shops te verzamelen op één website. Wil je een product van je keuze bestellen dan wordt je doorverwezen naar de desbetreffende online shop waar je vervolgens een bestelling kunt plaatsen en afrekenen.

 Je ontvangt een koopovereenkomst nadat je bestelling is voltooid. Deze is niet van prijspanda.nl maar van de online shop in kwestie welke tevens je contractpartner is. Alle vragen die je hebt m.b.t. de bestellingen dienen gericht te worden aan de betreffende online shop.

Wat moet ik doen als ik een probleem heb met mijn bestelling?

Neemt contact op met de online shop bij wie je de bestelling geplaatst hebt. prijspanda.nl is zelf geen online shop. In tegenstelling tot je contractpartner waar je het product hebt besteld hebben wij geen toegang tot je bestelling. Wij selecteren onze partner shops zorgvuldig op basis van hun waarde en kwaliteit. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze partner shops nadat je de shop gecontacteerd hebt neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Waarom word ik doorverwezen naar een andere website voor mijn aankoop?

prijspanda.nl is geen online shop, maar biedt een platform voor andere online shops. Door prijspanda.nl te gebruiken profiteer je niet alleen van ons platform maar vooral van de toegang die we je bieden om producten eenvoudig in de verschillende online shops te zoeken en te vergelijken. Als je eenmaal gevonden hebt wat je zoekt dan wordt je doorverwezen naar de website van de betreffende online aanbieder waar je vervolgens de bestelling kunt plaatsen.

Vragen over financiële diensten en verzekeringen mogen wij niet beantwoorden

Zie je een financiële verzekering en heb je hier vragen over dan mogen wij volgens de regels van AFM deze vragen hierover niet beantwoorden. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk alle vragen met betrekking tot deze diensten bij de betreffende aanbieder te stellen.

Welk type winkels zijn aangesloten bij prijspanda.nl

Onze partners zijn uitsluitend gerenommeerde online shops, van de kleinste specialist tot de allergrootste mega stores. Shops die handelen in producten op het gebied van onder andere geweld, discriminatie en alle andere illegale zaken zul je niet vinden bij ons op het platform. Mocht er onverhoopt toch een product staan die niet op ons platform thuis hoort dan vernemen wij dit graag via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat op deze pagina je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zullen dan zo snel mogelijk je vraag proberen te beantwoorden.

0 Vergelijk

Vergelijk producten

Op dit moment heb je nog geen producten die de panda kan vergelijken. Je kunt producten eenvoudig toevoegen in het overzicht op de product pagina.