Bedrijfsprofiel Canon

WAAROM BIJ CANON KOPEN?

Ontdek het verschil dat Canon maakt - Winkel online in Canon's officiële shop voor een uitgebreid aanbod van originele Canon-producten en profiteer van gratis bezorging en retournering. Je bent verzekerd van minimaal 2 jaar garantie op alle hardwareproducten.

Canon biedt gratis standaardlevering voor alle bestellingen en Canon's ongecompliceerde retourbeleid geeft je 14 dagen bedenktijd om het item helemaal gratis terug te sturen volgens de niet-goed-geld-teruggarantie.

Canon geeft je de extra zekerheid van minimaal 2 jaar garantie op camera's, videocamera's en printers, en sommige accessoires (zie daarvoor de afzonderlijke productbeschrijvingen),zodat je gedekt bent tegen productiedefecten en bespaard blijft van dure reparaties.

Ontdek Canon's volledige en uitgebreide scala van producten op één plaats, waaronder exclusieve producten voor de Canon-website en een uitgebreide verzameling Canon-accessoires. Blader door de website om het juiste Canon-product te vinden voor je volgende avontuur, of dat nu groot, klein, ver weg of dicht bij huis is.