Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum Goed eten
Duurzaam en gewoon lekker etenOntdek hoe je heerlijk en duurzaam kunt eten zonder concessies te doen aan smaak en voedzaamheid met het nieuwste kookboek van eco-chef-kok Tom Hunt, genaamd "Goed eten". Tom Hunt heeft als missie om duurzaam te eten en laat je in dit boek zien hoe je kunt bijdragen aan een heerlijk en biodivers voedselsysteem.Met behulp van wetenschappelijke onderbouwingen legt Tom op een heldere en toegankeli... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 38,99 en € 38,99
Productinformatie
Duurzaam en gewoon lekker eten
Ontdek hoe je heerlijk en duurzaam kunt eten zonder concessies te doen aan smaak en voedzaamheid met het nieuwste kookboek van eco-chef-kok Tom Hunt, genaamd "Goed eten". Tom Hunt heeft als missie om duurzaam te eten en laat je in dit boek zien hoe je kunt bijdragen aan een heerlijk en biodivers voedselsysteem.
Met behulp van wetenschappelijke onderbouwingen legt Tom op een heldere en toegankelijke manier uit hoe je met lokale en seizoensgebonden ingrediënten gezonder en smaakvoller kunt eten, zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. Hij deelt zijn overheerlijke recepten, die voornamelijk vegetarisch en veganistisch zijn en de seizoenen volgen. Van ontbijt tot salade, en van gezinsmaaltijden tot zoete lekkernijen, er is voor elk wat wils.
Dit kookboek bevat tevens handige tips voor het aanleggen van een duurzame voorraadkast. Het is een boek om volop van te genieten met familie en vrienden, en dit alles met de wetenschap dat je ook nog eens goed doet voor het milieu.
Over Tom Hunt
Tom Hunt is niet alleen een prijswinnende chef-kok, maar ook een auteur en voorvechter van antivoedselverspilling. Hij heeft met zijn restaurant Poco in Bristol verschillende prijzen gewonnen en schrijft regelmatig voor magazines en kranten. Daarnaast treedt hij op als spreker en chef-kok op televisie en bij evenementen.
Tom is een ambassadeur van Action Against Hunger, Soil Association, Slow Food International en The Fairtrade Foundation, wat zijn betrokkenheid bij duurzaam en ethisch voedsel benadrukt. Zijn eerste boek, "The Natural Cook" uit 2014, werd zeer goed ontvangen en Tom wordt geroemd om zijn frisse, levendige en verrassende recepten. Dit kookboek is dan ook een van de meest verleidelijke kookboeken die je in tijden hebt gezien, aldus Hugh Fearnley-Whittingstall.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 26,8 x 20,4 x 2,6 cm |
Gewicht | 1009 g |
Overig
Aantal pagina's | 240 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Originele Titel | Eating for pleasure, people and planet |
Redacteur | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | juli 2020 |
Algemeen
EAN | 9789000371396 |
---|---|
Merk | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |