Proef Korea
Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang),sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimc... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 29,99 en € 29,99
Productinformatie
Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang),sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid.
Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker.
Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.
Korte specificaties
Afmetingen
Gewicht | 1054 g |
Product breedte | 208 mm |
Product hoogte | 26 mm |
Product lengte | 288 mm |
Functies
Select-bezorgopties | Vandaag Bezorgd |
Overig
Aantal pagina's | 210 |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | Boek |
Hoofdauteur | Ae Jin Huys |
Hoofduitgeverij | Lannoo |
Illustraties | Met illustraties |
Oorspronkelijke releasedatum | 01 maart 2023 |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | Algemene boeken |
Taal | Nederlands |
Algemeen
EAN | 9789401487801 |
---|