Homakase
Homakase: Uw Gids voor Authentieke Thuisgemaakte Sushi'Omakase' betekent letterlijk: 'ik laat het aan u over (chef)'. In de wereld van de Japanse omakase krijgen gasten voorgeschoteld wat de chef voor hen kiest. Maar wat als u dit unieke culinaire ervaring thuis kunt beleven? Fotograaf Oof Verschuren, bekend van zijn samenwerking met Yvette van Boven, heeft zich volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. En nu deelt ... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 38,99 en € 38,99
Productinformatie
Homakase: Uw Gids voor Authentieke Thuisgemaakte Sushi
'Omakase' betekent letterlijk: 'ik laat het aan u over (chef)'. In de wereld van de Japanse omakase krijgen gasten voorgeschoteld wat de chef voor hen kiest. Maar wat als u dit unieke culinaire ervaring thuis kunt beleven? Fotograaf Oof Verschuren, bekend van zijn samenwerking met Yvette van Boven, heeft zich volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. En nu deelt hij al zijn kennis en technieken in het boek Homakase.
Binnenin Homakase neemt Oof Verschuren u stap voor stap mee in het professioneel bereiden van échte sushi voor zes gasten aan uw eigen tafel. Met behulp van gedetailleerde foto's leert u alle aspecten van het sushi maken kennen, van de minder bekende ingrediënten tot de benodigde keukenspullen. Oof gaat zelfs zo ver dat hij aangeeft waar deze ingrediënten verkrijgbaar zijn en in welk seizoen u ze het beste kunt gebruiken. Zo kunt u echt de essentie van de Japanse keuken vangen: lokaal en seizoensgebonden koken.
Homakase is niet alleen een prachtig boek om doorheen te bladeren, maar ook een uiterst bruikbaar instrument voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Of u nu een sushi-liefhebber bent die altijd al heeft willen leren hoe hij zelf sushi moet maken, of een ervaren thuiskok die zijn vaardigheden wil verfijnen, Homakase is een onmisbare handleiding.
In Homakase delen ook bekende chefs hun lof voor het werk van Oof Verschuren. Kitsanin Thanyakulsajja, chef-eigenaar bij omakasestijl restaurant Undercover, Amsterdam, zegt: "Ik hoop dat dit boek het ultraverfijnde ambacht van omakase demystificeert." En Kuniyoshi Ohtawara, chef-kok bij Japans sushirestaurant Hokkai Kitchen, IJmuiden, prijst Oof's authentieke en delicate gebruik van Japanse technieken.
Wij kijken reikhalzend uit naar Homakase! Ontdek de ware culinaire kunstwerken van Oof Verschuren, die met zijn passie en enthousiasme voor de Japanse keuken elke keer weer visuele hoogstandjes creëert. Haal het beste uit uw thuiskookervaring en dompel uzelf onder in de wereld van authentieke, zelfgemaakte sushi met Homakase!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 28,7 x 23,5 x 3,1 cm |
Gewicht | 1945 g |
Overig
Aantal pagina's | 272 pagina's |
Aantal pagina's | 384 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | mei 2021 |
Verschijningsdatum | september 2021 |
Algemeen
EAN | 9789038809830 |
---|