MK Publishing Basisvaardigheden Microbiologie
- Studieboek
- Illustraties
Basisvaardigheden Microbiologie - Leer de praktijk van het microbiologielaboratoriumBasisvaardigheden Microbiologie is een innovatieve en multimediale leermethode die studenten en professionals helpt om essentiële vaardigheden in het microbiologielaboratorium te ontwikkelen. Dit uitgebreide programma bestaat uit een werkboek met twaalf verschillende thema's vol experimenten, ondersteund door zelftests en actievolle doolhoven.... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 65,19 en € 65,19
Productinformatie
Plus- en minpunten
- Studieboek
- Illustraties
Basisvaardigheden Microbiologie - Leer de praktijk van het microbiologielaboratorium
Basisvaardigheden Microbiologie is een innovatieve en multimediale leermethode die studenten en professionals helpt om essentiële vaardigheden in het microbiologielaboratorium te ontwikkelen. Dit uitgebreide programma bestaat uit een werkboek met twaalf verschillende thema's vol experimenten, ondersteund door zelftests en actievolle doolhoven. In de nieuwste zesde editie zijn de voorschriften nog duidelijker en overzichtelijker geïllustreerd met foto's om een optimale leerervaring te bieden.
Verbeteringen en uitbreidingen in deze editie
Deze zesde editie van Basisvaardigheden Microbiologie brengt een aantal spannende verbeteringen en uitbreidingen met zich mee. In hoofdstuk 6 'Identificatie van micro-organismen' hebben we de Kligler-ijzeragartest vervangen door de Triple Sugar Iron (TSI) agartest om de nieuwste technieken te reflecteren. Daarnaast hebben we de lysine decarboxylatietest toegevoegd, waardoor studenten een nog breder scala aan vaardigheden kunnen ontwikkelen.
We hebben ook het hoofdstuk 'Voedingsmiddelenmicrobiologie' herzien en uitgebreid. Hier worden naast de melkzuur- en alcoholfermentatie ook microbiologisch onderzoek naar voedingsmiddelen behandeld. Studenten kunnen nu het mesofiel aeroob kiemgetal bepalen in gehakt, shoarma en döner kebab (experiment 46). Bovendien komt HACCP aan bod in experiment 47, waarin studenten leren over de Enterobacteriaceae in kant-en-klaar maaltijden. Het salmonella onderzoek, experiment 48, is gehandhaafd voor kipproducten, terwijl experiment 49 nieuw is en gericht is op onderzoek naar coagulase-positieve staphylococcen in garnalen. In experiment 50 leren de studenten hygiëneonderzoek doen met RODAC-plaatjes en swabs.
Een toegewijde online bron
Om het leerproces verder te ondersteunen, kunnen studenten en docenten aanvullende informatie vinden op onze website www.basismicrobiologie.nl. Hier vinden ze extra bronnen, video's en andere hulpmiddelen om hun kennis en begrip van de microbiologie te vergroten.
Kies voor Basisvaardigheden Microbiologie en dompel jezelf onder in een interactieve en praktijkgerichte leerervaring die je vaardigheden in het microbiologielaboratorium naar nieuwe hoogten zal brengen!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 30 x 21 x 2 cm |
Gewicht | 830 g |
Overig
Aantal pagina's | 256 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 6 |
Illustraties | |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | juli 2018 |
Algemeen
EAN | 9789462714793 |
---|---|
Merk | MK Publishing |