fonQ Pardiz
Pardiz: Een Culinaire Reis door PerziëStap in de magische wereld van Perzië en het Midden-Oosten met het kookboek Pardiz. Dit boek neemt je mee op een verrukkelijke reis vol met heerlijke recepten, exotische kruidenmengsels en verse producten van de lokale markt. "Pardiz"- het Perzische woord voor paradijs - staat symbool voor de rijke culinaire tradities en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor deze eeuwenoude cultuur. Aute... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 20,00 en € 20,00
Productinformatie
Pardiz: Een Culinaire Reis door Perzië
Stap in de magische wereld van Perzië en het Midden-Oosten met het kookboek Pardiz. Dit boek neemt je mee op een verrukkelijke reis vol met heerlijke recepten, exotische kruidenmengsels en verse producten van de lokale markt.
"Pardiz"- het Perzische woord voor paradijs - staat symbool voor de rijke culinaire tradities en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor deze eeuwenoude cultuur. Auteur Manuela Darling neemt je mee naar theehuizen en brengt je naar de adembenemende bergen bij de Kaspische Zee. Ze laat je zelfs deelnemen aan de betoverende Perzische picknick in prachtige ommuurde paradijstuinen.
Ontdek de Smaken van Perzië
Laat je verleiden door de toegankelijke recepten van Manuela Darling. Van de verrukkelijke Khoresh-e fesenjan, een heerlijke walnoten-granaatappelstoof met kip, tot de overheerlijke Cake-e Yazdiz - cupcakes met rozenblaadjes, pistache of amandelen. En vergeet ook niet te genieten van het goudkleurige saffraanijs met rozenblaadjes, Bastani-e Akbar mashti.
Pardiz is niet zomaar een kookboek, het is een culinaire ervaring waarin je wordt ondergedompeld in de rijke Perzische smaken en geuren. Het boek wordt verrijkt met prachtige sfeerfoto's, waardoor je de ziel van het oude Perzië kunt voelen terwijl je door de pagina's bladert.
Over de Auteur
Auteur Manuela Darling-Gansser is geboren in Zwitserland en bracht een belangrijk deel van haar jeugd door in Perzië. Als gepassioneerde globetrotter en ervaren kok deelt ze haar liefde voor de wereld van de gastronomie in meerdere culinaire (reis)boeken. Na successen als Herfst in Piemonte, Winter in de Alpen en Lente in Sicilië, neemt ze je nu met Pardiz mee naar haar culinaire thuisland Perzië.
Met Pardiz ontdek je de geheimen van de Perzische keuken en ervaar je de warmte en gastvrijheid van de mensen die deze culinaire tradities koesteren. Kook, geniet en deel deze bijzondere gerechten met vrienden en familie, en creëer je eigen stukje paradijs op aarde.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 28,3 x 21 x 3,2 cm |
Gewicht | 1634 g |
Overig
Aantal pagina's | 340 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Co-redacteur | |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Redacteur | |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | februari 2020 |
Algemeen
EAN | 9789493160330 |
---|---|
Merk | fonQ |