Fontaine Uitgevers Africola
De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich. De chef van het Australische restaurant Africola haalt inspiratie uit zijn jeugd in Zuid-Afrika en heeft een passie voor grootse smaken en gedurfde ideeën.Met gerechten als 'Boerewors' en 'Biltong', steak gega... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 12,50 en € 32,00
Productinformatie
De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich. De chef van het Australische restaurant Africola haalt inspiratie uit zijn jeugd in Zuid-Afrika en heeft een passie voor grootse smaken en gedurfde ideeën.
Met gerechten als 'Boerewors' en 'Biltong', steak gegaard op open vuur, 'Calamari safari', Noord-Afrikaanse viscurry, 'de lekkerste worsten van het universum', 'Vetkoek' met kweepeer, en vele andere - tot op heden - best bewaarde recepten uit de Africola-keuken.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 26,8 x 21,2 x 2,9 cm |
Gewicht | 1354 g |
Overig
Aantal pagina's | 256 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Nov-20 |
Vertaald door |
Algemeen
EAN | 9789464040074 |
---|---|
Merk | Fontaine Uitgevers |