Vers van 't veld
?Een jaar lang trokken fotograaf Heikki Verdurme en journaliste Agnes Goyvaerts de boer op. Ze luisterden naar de verhalen van kwekers en vroegen hoe zij zelf hun producten liefst klaarmaken. De jonge topchef Broes Tavernier van 't Vijfde Seizoen in Aalter ging er vervolgens mee aan de slag en toverde ze om tot verfijnde en inspirerende recepten. lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 9,89 en € 9,89
Productinformatie
?Een jaar lang trokken fotograaf Heikki Verdurme en journaliste Agnes Goyvaerts de boer op. Ze luisterden naar de verhalen van kwekers en vroegen hoe zij zelf hun producten liefst klaarmaken. De jonge topchef Broes Tavernier van 't Vijfde Seizoen in Aalter ging er vervolgens mee aan de slag en toverde ze om tot verfijnde en inspirerende recepten.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 26 x 21,1 x 2,3 cm |
Gewicht | 999 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aanraders | |
Aantal pagina's | 240 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | juni 2017 |
Algemeen
EAN | 9789401443920 |
---|