Webshop Yves Rocher

Al meer dan 50 jaar is het plantenrijk onze grootste passie. Wij hebben een unieke cosmetica ontwikkeld: de Plantaardige Cosmetica®. Deze is niet alleen vooruitstrevend en anders; ze is ook doeltreffend, milieu- en huidvriendelijk en is de toekomst van de schoonheid.

De kennis en ervaring van de onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher zijn onvergelijkbaar. Yves Rocher wordt gesteund door een groep van 150 experts op het gebied van alles wat leeft. Zij zijn gespecialiseerd in planten en de huid en laten zich inspireren door hun passie voor planten en voor vrouwelijke schoonheid. 

De onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® bundelen al hun talenten, kennis en ervaring samen om met veel passie en doorzettingsvermogen bijzondere verzorgingsproducten te ontwikkelen die de integriteit van de huid niet verstoren en die de schoonheid van elke vrouw op laat bloeien.


0 Vergelijk

Vergelijk producten

Op dit moment heb je nog geen producten die de panda kan vergelijken. Je kunt producten eenvoudig toevoegen in het overzicht op de product pagina.