Wereldbroden
Ontdek de smaken van de wereld met WereldbrodenVan Azië tot Europa, van het Midden-Oosten tot India, van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood. In Wereldbroden vind je een verzameling van maar liefst 100 heerlijke internationale broodrecepten, zodat je zelf thuis de smaken van de wereld kunt proeven.Een rustgevende bezigheid vol voldoeningHet afgelopen jaar... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 32,99 en € 32,99
Productinformatie
Ontdek de smaken van de wereld met Wereldbroden
Van Azië tot Europa, van het Midden-Oosten tot India, van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood. In Wereldbroden vind je een verzameling van maar liefst 100 heerlijke internationale broodrecepten, zodat je zelf thuis de smaken van de wereld kunt proeven.
Een rustgevende bezigheid vol voldoening
Het afgelopen jaar zijn mensen in Nederland en Vlaanderen massaal aan het broodbakken geslagen. En dat is niet zo gek, want het kneden van het deeg is een rustgevende bezigheid die ontspanning brengt. En wat is er nu fijner dan de geur van versgebakken brood in huis, die een gevoel van geborgenheid geeft? Brood bakken is niet alleen een ambachtelijk product, maar ook een activiteit die voldoening brengt.
Van traditionele recepten tot nieuwe ontdekkingen
Met recepten voor Halla (traditioneel brood voor de shabbat) uit Israël, Shokupan (superzacht Japans witbrood),Turkse Pogaca (brood met feta en peterselie),Panini en Ciabata uit Italië, Russische Prianik, Duitse Lebkuchen, Schots rozijnenbrood en nog vele andere internationale broden, is er voor iedereen wel iets te ontdekken in Wereldbroden. En geen zorgen, de recepten zijn makkelijk te volgen en de ingrediënten goed verkrijgbaar.
Een boek dat mooi én praktisch is
Wereldbroden is niet alleen een culinair feestje, maar ook een lust voor het oog. Met prachtige fotografie en vormgeving is dit boek een pareltje in de serie Wereldgerechten. Bovendien is het een stevig boek dat goed open blijft liggen op de keukentafel, zodat je tijdens het bakken alle recepten gemakkelijk kunt raadplegen. Het boek is geschreven door culinair styliste en kookboekenauteur Sophie Dupuis-Gaulier, die haar inspiratie haalt uit haar reizen. Samen met foodfotograaf Guillaume Czerw heeft ze wederom een prachtig boek gecreëerd waar zowel beginnende als ervaren bakkers van zullen genieten.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 26,8 x 26,7 x 3 cm |
Gewicht | 1645 g |
Functies
Select-bezorgopties | , , , , |
Overig
Aantal pagina's | 224 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | oktober 2021 |
Algemeen
EAN | 9789000379682 |
---|