Meer meesterlijk brood
Ontdek nog meer meesterlijke broodrecepten van de succesvolle bakker Robèrt van Beckhoven!Meer meesterlijk brood is het vervolg op Robèrt van Beckhoven's eerste boek, Meesterlijk brood. In dit tweede boek deelt de Meester Boulanger nog meer waardevolle informatie over de essentiële ingrediënten die nodig zijn voor het bakken van perfect brood. Hij onthult ook zijn tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 22,99 en € 22,99
Productinformatie
Ontdek nog meer meesterlijke broodrecepten van de succesvolle bakker Robèrt van Beckhoven!
Meer meesterlijk brood is het vervolg op Robèrt van Beckhoven's eerste boek, Meesterlijk brood. In dit tweede boek deelt de Meester Boulanger nog meer waardevolle informatie over de essentiële ingrediënten die nodig zijn voor het bakken van perfect brood. Hij onthult ook zijn tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. Maar het allerbelangrijkste is dat hij maar liefst dertig nieuwe en originele recepten met ons deelt. Geniet van heerlijke gerechten met getoerd deeg, zoals croissants, en ontdek broodjes voor elke gelegenheid, zoals worstenbroodjes, paasstol en kerstbrood. Daarnaast zijn er ook zoete en hartige brioche recepten die je smaakpapillen zullen verrassen.
Begeleid door de ware meester, Robèrt van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven heeft het ambacht van bakken van jongs af aan geleerd. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger, waardoor hij een ongeëvenaarde kennis heeft van brood. Met zijn enorme ervaring in het geven van workshops, is hij als geen ander in staat om de thuisbakker te begeleiden. Hij maakt gebruik van gevarieerde recepten, duidelijke uitleg, stap-voor-stap foto's en zelfs filmpjes, om jou de kunst van het bakken bij te brengen. Met Robèrt aan je zijde leer je alle ins en outs van het broodbakken.
Een bekende naam in de bakkerswereld
Robèrt van Beckhoven is bekend in heel Nederland dankzij zijn rol als jurylid in het populaire programma Heel Holland Bakt. Maar zijn expertise reikt verder dan alleen televisie. Ook in het programma BROOD van Omroep MAX gaat hij samen met collega-bakkers, leermeesters en andere kenners op zoek naar bijzondere verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Hij onderzoekt de verschillende ingrediënten, het productieproces en de vele diverse vormen van het dagelijkse brood. Met zijn brede kennis en passie voor het vak inspireert Robèrt van Beckhoven vele bakkers, zowel amateurs als professionals.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 24,9 x 17,7 x 2 cm |
Gewicht | 594 g |
Functies
Kaarten inbegrepen | |
Select-bezorgopties | , , , , |
Overig
Aantal pagina's | 176 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Redacteur | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | juni 2015 |
Algemeen
EAN | 9789000346837 |
---|