Basic vis
Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals bouillabaisse, gegrilde sardines en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen, bijzondere schelpdieren (probeer de scheermessen eens!) en allerlei soorten schaaldieren, zoals steurgarnalen, roskammen en kreeften. + een heel handige rubriek om je wegwijs te maken in het aanbod van de visboer. ... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 29,50 en € 29,50
Productinformatie
Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals bouillabaisse, gegrilde sardines en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen, bijzondere schelpdieren (probeer de scheermessen eens!) en allerlei soorten schaaldieren, zoals steurgarnalen, roskammen en kreeften.
+ een heel handige rubriek om je wegwijs te maken in het aanbod van de visboer.
+ standaardkooktijden voor het bereiden van smakelijke alikruiken en langoustines al dente.
+ een reportage over strandvissen en tips over wat je moet doen bij springvloed!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 28,7 x 17,4 x 1,9 cm |
Gewicht | 788 g |
Gewicht | 787 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aantal pagina's | 190 pagina's |
Aantal pagina's | 192 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Apr-12 |
Vertaald door |
Algemeen
EAN | 9789089895226 |
---|