Culture Cuisine Cooking
Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van Ietje Go Pheek Thoo laten zien hoe de Peranakan op een creatieve wijze Chinese, Nederlandse en Javaanse ingrediënten en kookstijlen hebben gecombineerd. lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 51,00 en € 51,00
Productinformatie
Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van Ietje Go Pheek Thoo laten zien hoe de Peranakan op een creatieve wijze Chinese, Nederlandse en Javaanse ingrediënten en kookstijlen hebben gecombineerd.
Korte specificaties
Afmetingen
Gewicht | 2162 g |
Overig
Aantal pagina's | 552 pagina's |
Illustraties | Met illustraties |
Studieboek |
Algemeen
EAN | 9789082853803 |
---|