Bouillon Culinaire Journalistiek De zelftemmer
Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt ... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 24,99 en € 24,99
Productinformatie
Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 24,2 x 16,1 x 1,1 cm |
Gewicht | 347 g |
Overig
Aanraders | |
Aantal pagina's | 230 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | |
Illustrator | |
Nieuw of tweedehands | |
Redacteur | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Nov-18 |
Algemeen
EAN | 9789077788646 |
---|---|
Merk | Bouillon Culinaire Journalistiek |