Het Wildkookboek
In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitteren... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 12,50 en € 12,50
Productinformatie
In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitterend en smaakvol boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen. Een must voor iedere wildliefhebber!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 25,4 x 20,1 x 2,7 cm |
Gewicht | 952 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aanraders | |
Aantal pagina's | 208 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Co-redacteur | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Nieuw of tweedehands | |
Personage | |
Redacteur | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | oktober 2017 |
Vertaald door |
Algemeen
EAN | 9789059568044 |
---|