Inleiding tot de levensmiddelenchemie
- Studieboek
- Illustraties
Ontdek de fascinerende wereld van levensmiddelenchemieBent u benieuwd naar de samenstelling en het 'gedrag' van levensmiddelen? Zoekt u naar antwoorden op vragen zoals wat limonine is en hoe de structuur ervan eruitziet? Of wilt u weten welke ziekte kan worden genezen door toediening van nicotinezuur? Dan is "Inleiding tot de levensmiddelenchemie" het perfecte boek voor u.Een bron van kennis en informatieDit boek, geschrev... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 89,95 en € 89,95
Productinformatie
Plus- en minpunten
- Studieboek
- Illustraties
Ontdek de fascinerende wereld van levensmiddelenchemie
Bent u benieuwd naar de samenstelling en het 'gedrag' van levensmiddelen? Zoekt u naar antwoorden op vragen zoals wat limonine is en hoe de structuur ervan eruitziet? Of wilt u weten welke ziekte kan worden genezen door toediening van nicotinezuur? Dan is "Inleiding tot de levensmiddelenchemie" het perfecte boek voor u.
Een bron van kennis en informatie
Dit boek, geschreven door Dr. A. Ruiter, is bedoeld voor een breed publiek dat geïnteresseerd is in voeding en voedingsmiddelen. Of u nu een voedingsdeskundige, diëtist, stafmedewerker in de voedingsmiddelenindustrie of laboratoria bent, overheidspersoneel, student levensmiddelenchemie of leraar chemie of biologie, dit boek is een waardevolle aanwinst voor uw collectie.
Een handig naslagwerk
"Inleiding tot de levensmiddelenchemie" kan niet alleen gelezen worden als een informatief boek, maar ook gebruikt worden als een handig naslagwerk. Het biedt gedetailleerde informatie over de bestanddelen van levensmiddelen en de functies die ze vervullen. Of u nu op zoek bent naar specifieke informatie over melaninen of wilt weten wat de giftige hoeveelheid mangaan is voor de mens, dit boek geeft u de antwoorden die u nodig heeft.
Een autoriteit in het vakgebied
Dr. A. Ruiter, afgestudeerd scheikundige en voormalig hoogleraar levensmiddelenchemie aan de Universiteit van Utrecht, is een autoriteit in het vakgebied. Hij heeft ruim tien jaar als afgevaardigde voor de Division of Food Chemistry van de Federation of European Chemical Societies gewerkt en heeft talloze publicaties op zijn naam staan. Tegenwoordig is Dr. Ruiter een gewaardeerd adviseur op het gebied van de levensmiddelenchemie en blijft hij actief in het schrijven en delen van zijn kennis.
Laat u meeslepen in de boeiende wereld van levensmiddelenchemie met "Inleiding tot de levensmiddelenchemie" en ontdek de geheimen achter de voeding die we dagelijks consumeren.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 26,5 x 19 x 1,6 cm |
Gewicht | 619 g |
Overig
Aantal pagina's | 287 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 2 |
Illustraties | |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | februari 2016 |
Algemeen
EAN | 9789036812351 |
---|