Het vleeskookboek
Word een echte vleeskenner! Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer. Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout. Haal het beste uit uw vlees met de helder ... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 47,67 en € 47,67
Productinformatie
Word een echte vleeskenner! Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer. Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout. Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 28,4 x 23,5 x 3,6 cm |
Gewicht | 1742 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aanraders | |
Aantal pagina's | 320 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Co-redacteur | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Nieuw of tweedehands | |
Redacteur | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Sep-15 |
Algemeen
EAN | 9789048311163 |
---|