Nieuw Amsterdam Over eten en koken
- Studieboek
- Kaarten inbegrepen
Ontdek de culinaire geheimen met "Over eten en koken"Harold McGee's oorspronkelijke "Over eten en koken" werd in 1984 alom toegejuicht als een meesterwerk. Sindsdien is het meerdere malen herzien en uitgebreid. Dit encyclopedische boek is niet alleen uiterst leesbaar, maar ook in staat om alledaagse keukenvragen te veranderen in wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het werpt licht op... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 50,99 en € 50,99
Productinformatie
Plus- en minpunten
- Studieboek
- Kaarten inbegrepen
Ontdek de culinaire geheimen met "Over eten en koken"
Harold McGee's oorspronkelijke "Over eten en koken" werd in 1984 alom toegejuicht als een meesterwerk. Sindsdien is het meerdere malen herzien en uitgebreid. Dit encyclopedische boek is niet alleen uiterst leesbaar, maar ook in staat om alledaagse keukenvragen te veranderen in wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het werpt licht op vraagstukken waar generaties koks mee hebben geworsteld.
Van visbederf tot tranende ogen: ontdek de antwoorden
Heb je je ooit afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees? Of waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan? En waarom beginnen je ogen te tranen wanneer je een ui snijdt? Dit boek beantwoordt deze en vele andere intrigerende vragen. Het biedt inzicht in waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier veroorzaakt, en hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden. Met "Over eten en koken" heb je eindelijk de antwoorden.
Lof van culinaire experts
Dit boek heeft niet alleen indruk gemaakt op culinaire liefhebbers, maar ook op gerenommeerde experts in het vakgebied. Jamie Oliver noemt het een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven, terwijl Johannes van Dam het aanbeveelt aan iedereen die de geheimen van de keuken wil ontrafelen. Met hun hoge lof is het duidelijk dat "Over eten en koken" een absolute must-have is voor elke keukenliefhebber.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 24,6 x 17,6 x 6,1 cm |
Gewicht | 1804 g |
Functies
Kaarten inbegrepen | |
Select-bezorgopties | , , , , |
Overig
Aantal pagina's | 876 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Co-illustrator | |
Dieet | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Illustrator | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | januari 2013 |
Vertaald door |
Algemeen
EAN | 9789046813935 |
---|---|
Merk | Nieuw Amsterdam |