Karakter Uitgevers BV Zuurdesembrood
Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk!Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' broodBrood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 18,80 en € 18,80
Productinformatie
Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk!
Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' brood
Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn.
Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.
Zuurdesembrood leert je hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken en talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbroden en crackers.
Martin Johansson is bakker en de man achter het prijswinnend Zweeds blog Pain de Martin. Zijn boek Zuurdesembrood heeft in Zweden voor een ware revolutie op brood-gebied gezorgd.
Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' brood
Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn.
Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.
Zuurdesembrood leert je hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken en talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbroden en crackers.
Martin Johansson is bakker en de man achter het prijswinnend Zweeds blog Pain de Martin. Zijn boek Zuurdesembrood heeft in Zweden voor een ware revolutie op brood-gebied gezorgd.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 21,8 x 19,6 x 1,4 cm |
Gewicht | 418 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aanbevolen leeftijd | 12 - 100 jaar |
Aantal pagina's | 104 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Co-illustrator | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Illustrator | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | oktober 2012 |
Algemeen
EAN | 9789045201184 |
---|---|
Merk | Karakter Uitgevers BV |