Sous-Vide koken thuis
Sous-vide koken thuis: de perfecte gids voor een smaakvol resultaatOntdek de eenvoudige kooktechniek van sous-vide, waarbij voedsel vacuüm wordt gegaard in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Deze techniek, die al jaren in de horeca wordt gebruikt, vindt nu haar weg naar de thuiskok. Met Sous-vide koken thuis heb je de ideale gids en inspiratiebron in handen.Een nieuwe manier van kokenDe auteurs nemen j... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 28,50 en € 28,50
Productinformatie
Sous-vide koken thuis: de perfecte gids voor een smaakvol resultaat
Ontdek de eenvoudige kooktechniek van sous-vide, waarbij voedsel vacuüm wordt gegaard in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Deze techniek, die al jaren in de horeca wordt gebruikt, vindt nu haar weg naar de thuiskok. Met Sous-vide koken thuis heb je de ideale gids en inspiratiebron in handen.
Een nieuwe manier van koken
De auteurs nemen je in de inleiding mee in de wereld van sous-vide. Ze leggen uit hoe de kooktechniek werkt, welke apparatuur je nodig hebt en wat de voordelen zijn. Daarnaast krijg je tips over welke ingrediënten het meest geschikt zijn voor sous-vide bereiding. Het behouden van de volle smaak en waardevolle voedingsstoffen staat hierbij centraal.
Meer dan 75 verrukkelijke recepten
Na de introductie volgen meer dan 75 heerlijke recepten die laten zien hoe makkelijk je sous-vide onder de knie kunt krijgen. Van mals vlees tot sappige vis en smaakvolle groenten, je zult versteld staan van de perfectie die je met sous-vide bereiding kunt bereiken. Denk aan gerechten als buikspek met bierlak en zilveruitjes, gevulde kipfilet, fris slaatje van crunchy eendenborst, perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus en nog veel meer.
Laat je smaakpapillen verwennen
Eenmaal de smaak van sous-vide bereiding geproefd, wil je nooit meer anders. Het boek Sous-vide koken thuis laat je kennismaken met een nieuwe wereld van smaken en texturen. Van zacht en sappig tot vol en romig. Met inspirerende gerechten als tarbot met prei en tomatenconfit, rozemarijnaardappeltjes, witloof met sinaasappel en rabarber met amandelkruim maak je van elke maaltijd een culinair hoogtepunt.
Komt het water je al in de mond? Bestel nu Sous-vide koken thuis en ontdek de geheimen van deze revolutionaire kooktechniek!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 24,7 x 17,7 x 2,6 cm |
Gewicht | 855 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aantal pagina's | 224 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Apr-19 |
Algemeen
EAN | 9789022336014 |
---|