Balans, Uitgeverij Nooit meer slachten
Een Nieuwe Manier van Vlees Etendoor Paul ShapiroAl duizenden jaren geniet de mensheid van vlees als onderdeel van ons dieet. Echter, de groeiende wereldbevolking en de toenemende vraag naar vlees, eieren, zuivel en andere dierlijke producten brengen enorme druk met zich mee voor onze planeet, onze gezondheid en het welzijn van dieren. Het is duidelijk dat ons huidige eetpatroon niet langer houdbaar is.Echt Vlees zonder Sla... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 21,99 en € 21,99
Productinformatie
Een Nieuwe Manier van Vlees Etendoor Paul Shapiro
Al duizenden jaren geniet de mensheid van vlees als onderdeel van ons dieet. Echter, de groeiende wereldbevolking en de toenemende vraag naar vlees, eieren, zuivel en andere dierlijke producten brengen enorme druk met zich mee voor onze planeet, onze gezondheid en het welzijn van dieren. Het is duidelijk dat ons huidige eetpatroon niet langer houdbaar is.
Echt Vlees zonder Slachting?
Maar wat als er een manier bestaat waarop we vlees kunnen blijven eten, zonder dat daar dieren voor geslacht hoeven te worden? Stel je voor, echt vlees dat gemaakt wordt uit dierlijke cellen of zelfs enkele moleculen. Van slechts één enkele cel van een koe kunnen we een heel dorp voeden. Dit klinkt als een futuristische oplossing, maar het is binnen handbereik.
Nooit meer slachten: Een Race naar Duurzaam Vlees
In zijn vernieuwende boek, Nooit meer slachten, neemt Paul Shapiro ons mee in de opwindende race om dit schone, veiligere en meer duurzame vlees in de supermarkt en op ons bord te krijgen. Als gerenommeerd expert op het gebied van duurzame voeding heeft Shapiro gesprekken gevoerd met visionairen, onderzoekscentra bezocht en geluisterd naar belangrijke vergaderingen van grote bedrijven.
Het Belang van Kweekvlees
Kweekvlees staat op het punt een revolutionaire ontwikkeling te worden die onze hele manier van eten kan veranderen. In Nooit meer slachten beschrijft Shapiro de zoektocht naar kweekvlees en de levendige debatten die over dit onderwerp gevoerd worden. Dit baanbrekende boek laat ons nadenken over de toekomst van voedsel en de impact die het kan hebben op onze samenleving.
Over de Auteur
Paul Shapiro is niet alleen een geprezen spreker, maar ook een gerespecteerde expert op het gebied van duurzame voeding. Nooit meer slachten is zijn eerste bestseller en biedt een inspirerende kijk op hoe we onze voedselgewoontes kunnen veranderen om de wereld te redden.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 23,1 x 15,1 x 2,7 cm |
Gewicht | 492 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aantal pagina's | 256 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | |
Nieuw of tweedehands | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | maart 2019 |
Algemeen
EAN | 9789463820141 |
---|---|
Merk | Balans, Uitgeverij |