Het ultieme pastaboek
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten wor... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 15,00 en € 15,00
Productinformatie
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus),en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore
Korte specificaties
Afmetingen
Gewicht | 1076 g |
Product breedte | 218 mm |
Product hoogte | 16 mm |
Product lengte | 282 mm |
Overig
Aantal pagina's | 256 |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | Boek |
Hoofdauteur | Jeni Wright |
Hoofduitgeverij | Veltman Uitgevers B.V. |
Illustraties | Met illustraties |
Ingrediënten | Pasta & noedels |
Nieuw verschenen | Nieuw verschenen |
Oorspronkelijke releasedatum | 10 februari 2023 |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Algemeen
EAN | 9789048320738 |
---|