De klassiekers, zo moet het
Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn. Tijdloze gerechten, een schot in roos, eender aan wie je ze serveert. In 80 recepten leert de chef je de basis van de klassieke Vlaamse keuken. De per... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 24,99 en € 24,99
Productinformatie
Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn. Tijdloze gerechten, een schot in roos, eender aan wie je ze serveert. In 80 recepten leert de chef je de basis van de klassieke Vlaamse keuken. De perfect romige vol-au-vent, asperges op Vlaamse wijze, stroperige Luikse balletjes? Luc vertelt je in enkele eenvoudige, makkelijk te volgen stappen hoe je ze tot in de puntjes bereidt! Dit boek is het enige wat je nodig hebt om écht goed te kunnen koken. Luc Bellings is niet zomaar een sterrenchef. Hij doet precies waar hij zin in heeft, ook al is dat bijvoorbeeld zijn felbegeerde ster van zijn Hasseltse restaurant De Vork inleveren, de fakkel doorgeven aan jong talent en zelf genieten van het leven … op de fiets.
Korte specificaties
Afmetingen
Product breedte | 128 mm |
Product lengte | 168 mm |
Overig
Aantal pagina's | 208 |
Bindwijze | Paperback |
Hoofdauteur | Luc Bellings |
Hoofduitgeverij | Borgerhoff & Lamberigts |
Illustraties | |
Oorspronkelijke releasedatum | 03 november 2023 |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | Algemene boeken |
Taal | nl |
Algemeen
EAN | 9789072201102 |
---|