Van aardappel naar frietjes
- Studieboek
Weet jij hoe frietjes worden gemaakt? Het begint met een aardappel. Stap voor stap worden die in de fabriek verwerkt tot frietjes. Weet jij hoe frietjes worden gemaakt? Het begint met een aardappelveld. Stap voor stap worden de aardappels verwerkt tot friet. Ontdek in dit boek: • hoe een aardappelplant groeit • hoe ze in de fabriek de schil van de aardappels halen • waarom frietjes twee keer moeten worden gebakken In de serie... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 16,95 en € 16,95
Productinformatie
Plus- en minpunten
- Studieboek
Weet jij hoe frietjes worden gemaakt? Het begint met een aardappel. Stap voor stap worden die in de fabriek verwerkt tot frietjes.
Weet jij hoe frietjes worden gemaakt? Het begint met een aardappelveld. Stap voor stap worden de aardappels verwerkt tot friet. Ontdek in dit boek: • hoe een aardappelplant groeit • hoe ze in de fabriek de schil van de aardappels halen • waarom frietjes twee keer moeten worden gebakken In de serie Stap voor stap volg je een maakproces. Soms maakt de natuur zelf iets, meestal zijn er machines voor nodig. Kijk je mee?
Weet jij hoe frietjes worden gemaakt? Het begint met een aardappelveld. Stap voor stap worden de aardappels verwerkt tot friet. Ontdek in dit boek: • hoe een aardappelplant groeit • hoe ze in de fabriek de schil van de aardappels halen • waarom frietjes twee keer moeten worden gebakken In de serie Stap voor stap volg je een maakproces. Soms maakt de natuur zelf iets, meestal zijn er machines voor nodig. Kijk je mee?
Korte specificaties
Afmetingen
Gewicht | 232 g |
Product breedte | 173 mm |
Product hoogte | 10 mm |
Product lengte | 235 mm |
Overig
Aantal pagina's | 24 |
Basisschool groep | Groep 3 |
Bindwijze | Hardcover |
Hoofdauteur | Elizabeth Neuenfeldt |
Hoofduitgeverij | Corona |
Illustraties | Met illustraties |
Leeftijd | vanaf 7 jaar |
Onderwerp | Kunst & Cultuur |
Oorspronkelijke releasedatum | 07 juli 2022 |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Algemeen
EAN | 9789086648948 |
---|