Zelf kaas maken
Zelf kaas maken ingewikkeld? Dat valt reuze mee. In dit boek lees je hoe je dat moet doen, van zachte roomkaas tot Goudse kaas en harde cheddar, en van heerlijke stinkkaasjes tot lekkere verrassingen voor een kaasplank. Inclusief verse kazen als mozzarella en ricotta, zoute halloumi, feta en paneer, en Zwitserse kaas om te smelten. Kaasspecialist Morgan McGlynn neemt je mee door het hele maakproces. Welke ingrediënten heb je... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 29,99 en € 29,99
Productinformatie
Zelf kaas maken ingewikkeld? Dat valt reuze mee. In dit boek lees je hoe je dat moet doen, van zachte roomkaas tot Goudse kaas en harde cheddar, en van heerlijke stinkkaasjes tot lekkere verrassingen voor een kaasplank. Inclusief verse kazen als mozzarella en ricotta, zoute halloumi, feta en paneer, en Zwitserse kaas om te smelten.
Kaasspecialist Morgan McGlynn neemt je mee door het hele maakproces. Welke ingrediënten heb je nodig, en welke accessoires? Alles wordt stap voor stap uitgelegd, begeleid door duidelijke foto's. Maar je wilt natuurlijk ook iets doen met de kaas die je zelf hebt gemaakt. Daarom bevat het boek ook nog eens 40 recepten voor heerlijke gerechten met kaas, van de klassieke kaasfondue tot bijvoorbeeld aligot, een magische, kazige aardappelpuree, en chocopotjes met mascarpone.Tevens bevat Zelf kaas maken 42 portretten van bijzondere kaasmakers. Als je alleen al ziet hoeveel liefde zij voor hun vak hebben, wil je direct zelf aan de slag!
Korte specificaties
Afmetingen
Gewicht | 996 g |
Product breedte | 217 mm |
Product hoogte | 22 mm |
Product lengte | 258 mm |
Overig
Aantal pagina's | 224 |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | Boek |
Hoofdauteur | Morgan Mcglynn |
Hoofduitgeverij | Terra |
Illustraties | |
Ingrediënten | Ei, kaas & zuivel |
Oorspronkelijke releasedatum | 21 september 2022 |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | Algemene boeken |
Taal | Nederlands |
Algemeen
EAN | 9789089899163 |
---|