Tahin
TAHIN: Een culinaire ontdekkingsreis door de Midden-Oosterse keukenMaak kennis met tahin, het basisingrediënt dat de Midden-Oosterse keuken zo bijzonder maakt. Het verhaal begint in de oude stad Jeruzalem, waar Esther Erwteman voor het eerst in aanraking kwam met deze heerlijke sesampasta. Geïnspireerd door de licht notige, tikje bittere en zijdezachte smaak, besloot ze haar liefde voor tahin vast te leggen in het kookboek TA... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 33,99 en € 33,99
Productinformatie
TAHIN: Een culinaire ontdekkingsreis door de Midden-Oosterse keuken
Maak kennis met tahin, het basisingrediënt dat de Midden-Oosterse keuken zo bijzonder maakt. Het verhaal begint in de oude stad Jeruzalem, waar Esther Erwteman voor het eerst in aanraking kwam met deze heerlijke sesampasta. Geïnspireerd door de licht notige, tikje bittere en zijdezachte smaak, besloot ze haar liefde voor tahin vast te leggen in het kookboek TAHIN: een ode aan hét basisingrediënt van de Midden-Oosterse keuken.
In dit nieuwe kookboek neemt Esther je mee op een culinaire ontdekkingsreis vol moderne, lichte gerechten boordevol smaak. Begin je dag met een stapel verse panbroodjes met tahinispread, geniet van een smeuïge chocolade-tahincake bij de koffie, of maak indruk op je gasten met de kikkererwten-sesamtajine met rozenharissa. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ontdek de magie van sesam
Sesam is de toverbal van de Midden-Oosterse keuken en in TAHIN laat Esther zien dat het zelf al een schat op zich is. Met meer dan 101 kleurrijke en verrassende recepten laat ze je kennismaken met de veelzijdigheid van dit ingrediënt. Tahin is niet alleen geliefd bij Yotam Ottolenghi en Claudia Roden, maar ook bij vele andere culinaire experts.
Laat je inspireren door het voorwoord van New York Times-bestsellerauteur Adeena Sussman en duik in de smaken van de Midden-Oosterse keuken. Esther Erwteman, eigenaar van kookstudio Esther's Cookery in Amsterdam, laat dagelijks mensen kennismaken met deze authentieke smaken. Samen met haar man Jaier, dochter Sara en hond Chef woont ze in Amsterdam.
TAHIN is meer dan een kookboek, het is een bron van inspiratie voor liefhebbers van vegetarisch eten en de Midden-Oosterse keuken. De goddelijke sesampasta staat centraal in waanzinnige en kleurrijke recepten om van te watertanden. Bereid je voor op romige shakes, weelderige dressings en notige cakes. Een waar feest voor je smaakpapillen.
Korte specificaties
Afmetingen
Gewicht | 1089 g |
Product breedte | 198 mm |
Product hoogte | 23 mm |
Product lengte | 244 mm |
Overig
Aantal pagina's | 256 |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | Boek |
Dieet | Vegetarisch |
Hoofdauteur | Esther Erwteman |
Hoofduitgeverij | Fontaine Uitgevers |
Illustraties | Met illustraties |
Keuken | Arabisch |
Oorspronkelijke releasedatum | 30 augustus 2022 |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Algemeen
EAN | 9789464041200 |
---|