BeterBBQ - Roken doe je op hout
Roken doe je op hout: Alles wat je moet weten over warm en koud rokenEr gaat niets boven de smaak van gerookt voedsel. En waar rook is, is vuur. In het boek "Roken doe je op hout" leer je alles wat je moet weten over warm en koud roken. Dit boek is geschikt voor zowel professionals als beginners en zit boordevol praktische tips en heerlijke recepten.15 jaar ervaring met low&slow barbecue: De ultieme gidsJeroen Hazebroek ... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 18,95 en € 18,95
Productinformatie
Roken doe je op hout: Alles wat je moet weten over warm en koud roken
Er gaat niets boven de smaak van gerookt voedsel. En waar rook is, is vuur. In het boek "Roken doe je op hout" leer je alles wat je moet weten over warm en koud roken. Dit boek is geschikt voor zowel professionals als beginners en zit boordevol praktische tips en heerlijke recepten.
15 jaar ervaring met low&slow barbecue: De ultieme gids
Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas hebben meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue. Ze kennen alle valkuilen en hebben met allerlei thermometers en regelaars geëxperimenteerd. In dit boek delen ze graag al hun tips & tricks, zodat jij ook de perfecte pulled pork kunt maken en kip kunt voorzien van dat heerlijke krokante korstje.
De kritieke momenten bij low&slow-barbecue
Jeroen en Leonard weten als geen ander welke momenten cruciaal zijn bij het low&slow-barbecueën. Ze vertellen je alles over het inpakken, sauzen, aflakken en rusten van je vlees. Ze schamen zich er ook niet voor om je te leren hoe je gerechten de volgende dag kunt opwarmen, zodat je nog dagenlang kunt genieten van de heerlijke smaken.
Begin met de Big 4 en daarna is de rest een fluitje van een cent
In "Roken doe je op hout" beginnen Jeroen en Leonard met de Big 4: kip, ribs, pork en brisket. Ze leggen je stap voor stap uit hoe je deze klassiekers perfect kunt bereiden. Eenmaal de basis onder de knie, wordt de rest een fluitje van een cent en kun je eindeloos variëren met allerlei andere heerlijke gerechten.
Of je nu een doorgewinterde barbecue-expert bent of net begint, "Roken doe je op hout" is de ultieme gids voor iedereen die op zoek is naar smaakvolle en sappige gerechten rechtstreeks van de rookoven. Laat je inspireren door dit boek en ontdek de kunst van het roken op hout.
Korte specificaties
Overig
Aanraders | |
Aantal pagina's | 112 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Illustrator | |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | mei 2022 |
Algemeen
EAN | 9789464041569 |
---|