Bedrijfsprofiel Sarenza

Sarenza werd in 2005 in Frankrijk opgericht. Intussen zijn we uitgegroeid tot de nummer 1 online schoenenwinkel in Frankrijk en hebben we verschillende sites over heel Europa: Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje… Sinds maart 2011 zijn we in Nederland actief en sinds maart 2012 kunnen ook Nederlandstalige Belgen via onze Nederlandse site bestellen.

Sarenza’s kantoor bevindt zich in het hartje van de modestad Parijs. Dankzij onze schoenenexperts en onze goede relaties met verschillende merken de schoenfabrikanten, bieden wij jou de laatste trends die je in de modebladen ziet staan en waar je vrienden mee lopen.

Ons aanbod bestaat niet alleen uit exclusieve modellen en de laatste collecties van de grootste merken, maar ook uit labels van jonge getalenteerde designers, zoals Lise Lindvig en Sandie Jancovek, die ons met hun creatieve modellen hebben overtuigd.

En wat past er beter bij schoenen dan tassen? Onze tassencollectie bestaat uit meer dan 110 merken! Maar dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat je graag bij ons schoenen bestelt, bieden wij jou een unieke service aan. Je kunt je schoenen niet alleen op je gemak thuis passen, maar je kunt ze ook gratis terugsturen indien ze niet bevallen.