Laptops

VERGELIJK PRODUCTEN

1090 producten

Laptops

Voor het vinden van jouw laptop is het slim om je af te vragen wat jij er mee wilt doen. Een laptop gebruik je vaak voor verschillende doeleinden, wat wil jij en wat moet jouw nieuwe laptop kunnen, dat is de vraag.

Voor het basisgebruik zoals Internetten, e-mailen of een document typen is bijna elke laptop wel oké, let er dan wel op dat de allergoedkoopste modellen vaak al snel te traag zijn in gebruik. Een SSD (Solid State Disk) opslag zorgt voor een snelle opstart en opslag, met dit type opslag zal jij jouw bestanden sneller kunnen verplaatsen en zullen jouw programma’s sneller openen. Gebruik je hem alleen voor internetten en tekstverwerken, dan is een Chromebook misschien iets voor jou. Hou er wel rekening mee dat je er geen software op kunt installeren. Je bent dus echt afhankelijk de door Google aangeboden diensten. Op de nieuwste Chromebooks is het mogelijk om programma's uit de Android store installeren.

Gebruik jij een laptop voor je werk, studie of school, dan is een laptop met een Core i5 processor, 6 of 8 GB aan werkgeheugen en een SSD wel een betere optie. Je merkt dan bijvoorbeeld bij Excel echt een groot verschil in snelheid. Hoe groter het werkgeheugen, hoe sneller je laptop blijft werken, hou ook hier rekening mee bij het maken van een goede keuze voor jouw laptop.

PrijsPanda is de prijs en vergelijksite, waar je heel veel laptops vind van verschillende aanbieders, keurig voor je gesorteerd op categorie en prijs. Altijd de laagste prijs vinden van verschillende aanbieders, doe je dus op PrijsPanda.nl